Saci gonflabili de protecție din polipropilenă

Îți protezează marfa în timpul transportării prin prevenirea mișcării acesteia din poziția corectă și absorb eventualele impacte.

Buzz Pack S.R.L. este distribuitor unic în România ai sacilor de protecție cargo de cea mai înaltă calitate produși de OEMSERV – The Cargo Securing Experts, lider mondial în domeniul securizării cargo. Îți oferim calitate certificată la un preț corect.

Scopul sacilor gonflabili de protecție a mărfii este de a securiza încărcătura cargo și de a crea un perete despărțitor sigur între marfă și suprafețele care o pot deteriora. În acest fel marfa este fixată bine pe poziție, neexistând riscul răsturnării fie că vorbim de container, vagon de tren, camion, vapor sau transport intermodal.

Sacii de protecție vor fi poziționați în spațiile goale dintre paleții cu marfă și/sau dintre marfă și pereții mijlocului de transport și vor fi umflați pe poziție cu aer comprimat.

Sacii  gonflabili de protecție de polietilenă sunt ușori, rezistenți la apă și reciclabili 100%.  Sunt împărțiți în 4 categorii în funcție de specificațiile tehnice și performanță.


Rezultate 1 - 4 din 4

SAFVER medium


SAFVER medium are o presiune maxima de umflare de 18kPa/0,18 bar/2.6 P.S.I.

PP 90 medium


PP90 medium are o presiune maxima de umflare de 20kPa/0,2 bar/2.9 P.S.I.

PP 150 Heavy Duty


PP 150 Heavy Duty are o presiune maxima de umflare de 40kPa/0,4 bar/5.8 P.S.I.

PP 200 Super Heavy


PP 200 Super Heavy are o presiune maxima de umflare de 60kPa/0,6 bar/8,7 P.S.I..

Sacii de protecție a mărfurilor

Construcția de bază a oricărui sac de protecție marfă este rezultatul combinării a două părți.

Partea INTERIOARĂ (de asemenea numită și vezică sau balon) este cea care tine aerul comprimat închis la niveluri ridicate de presiune.

Partea EXTERIOARĂ îi conferă forma sacului, stabilitatea și rezistența enormă a acestuia.

Rezistența unui sac de protecție marfă din fir împletit de polipropilenă este data de grosimea materialului din care este făcut exteriorul sacului.

Materia primă

Interiorul sacilor de protecție marfă sunt fabricați dintr-un mix special de polietilenă extrudată care garantează o retenție perfectă a aerului chiar și la presiuni mari.

Exteriorul sacilor este din fibră împletită de polipropilenă de grosimi diferite în funcție de tipul de folosire a sacilor.

Ca reprezentant primar al producătorului în România putem garanta calitatea materialelor folosite la fabricarea sacilor și a întregului flux de producție.

Variantele de valve

Comercializăm două tipuri de valve, Valva Standard sau Valva Megaflow cu umflare rapidă.

Varianta Standard a valvei a fost testată și apreciată de milioane de clienți ai producătorului.

Valva Megaflow îi permite utilizatorului să umfle sacul de protecție marfă într-un timp cu până la 50% mai scurt dacă este folosit dispozitivul de umflare Venturi.

Mod de folosire

Sacii de protecție se asează în golurile dintre marfă dezumflați urmând a fi umflați la poziție cu ajutorul unui dispozitiv special și a unui compresor.

Este foarte ușor de observat când un sac este umflat suficient; sacul va sta strâns fară a putea fi mișcat în spatiul dintre marfă.

Nu umfla sacii excesiv pentru a evita deteriorarea mărfurilor.

Acum marfa ta este securizată eficient pentru un transport fără reclamații din partea partenerilor tăi de afaceri.

La descărcare trebuie doar să deschizi valva pentru a dezumfla sacul. Poți refolosi același sac de mai multe ori.

Cum aleg dimensiunea sacului

Folosirea unui sac de protecție de mărimea potrivită este cheia pentru a-ți asigura un tranport în condiții de siguranță a mărfurilor tale.

Lățimea sacului este cea mai importantă și depinde de mărimea spațiului dintre mărfuri care trebuie umplut. Lungimea unui sac de protecție poate fi ușor ajustată la mărimea mărfurilor.

Mărimea spațiului v/s sac de protecție marfă

>30 cm spațiu = 60 cm sac

>40 cm spațiu = 90 cm sac

>50 cm spațiu = 120 cm sac

>60 cm spațiu = 150 cm sac

BUZZ PACK este o societate  creată cu scopul de a facilita accesul producătorilor, comercianților și transportatorilor români la cele mai performante produse de protecție a mărfurilor.

Contactează-ne